Înapoi la prezentarea generală
Noutăți produse
13. mai 2024

Colecția Corian® 2024

În calitate de distribuitori ai Corian®, la Holver suntem mândri să oferim aceste colecții inovatoare, fiecare cu un stil unic care să răspundă nevoilor și gusturilor tale în materie de design interior.

Corian® 2024 Solid Surface

Fabricate în SUA, în Buffalo, New York, plăcile de Corian® Solid Surface combină materiale locale și importate pentru a oferi aceeași calitate superioară pe care clienții noștri au apreciat-o și au încredere în ea de peste 50 de ani.

COLECȚIA GEOLOGIC

Colecția Geologic este un tribut adus straturilor pământului, cu modele ce variază de la detalii îndrăznețe la tonuri fine, captând diversitatea minunată a rocilor naturale.

> DuPont™ Placă Minerală Corian® Stonecrest Smoke

DuPont™ Placă Minerală Corian® Calacatta Greige

 

COLECȚIA ARTISTA

Artista Mist și Artista Sage, din colecția Artista, sunt inspirate de influențele culorilor neutre din natură.

> DuPont™ Placă Minerală Corian® Artista Sage

> DuPont™ Placă Minerală Corian® Artista Mist

COLECȚIA TERRAIN

Colecția Terrain interpretează peisajele naturale cu un stil discret și pământesc. Aceste suprafețe, care conțin elemente reciclate, aduc un omagiu autentic frumuseții pământului.

DuPont™ Placă Minerală Corian® Stonique

DuPont™ Placă Minerală Corian® Excavage

COLECȚIA TERRAZZO

Inspirată de designul de mijloc de secol și de aplicațiile antice, colecția Terrazzo redă aspectul de particule mixte cu vitalitate și stil, inclusiv conținut reciclat pentru un impact ecologic redus.

> DuPont™ Placă Minerală Corian® Laguna Terrazzo

DuPont™ Placă Minerală Corian® Peppered Terrazo

COLECȚIA NUWOODS

Designurile inspirate de textura lemnului din colecția Nuwoods pun în valoare legătura dintre natură și design. Aspectul lemnului, combinat cu beneficiile performante ale suprafețelor solide Corian®, cum ar fi igiena, durabilitatea, capacitatea de reparare și termoformabilitatea, aduc natura în interior pentru un aspect atât natural, cât și performant.

DuPont™ Placă Minerală Corian® Bleached Nuwood

DuPont™ Placă Minerală Corian® Provence Nuwood 

În calitate de distribuitori ai Corian®, la Holver suntem mândri să oferim aceste colecții inovatoare, fiecare cu un stil unic care să răspundă nevoilor și gusturilor dumneavoastră în materie de design interior. Vizitați magazinul nostru online pentru a explora aceste colecții impresionante și a aduce un strop de natură în casa sau spațiul dumneavoastră comercial. Descoperiți cum aceste suprafețe transformă orice spațiu, conferindu-i eleganță și durabilitate.