Înapoi la prezentarea generală
Noutăți produse
23. august 2024

Optimizarea acusticii și esteticii spațiului cu Europlac

Descoperă noua colecție MDF Furniruit & Panouri acustice Europlac.

Calitatea & succesul proiectelor tale contează

La baza fiecărui proiect reușit stă calitatea, iar noi credem cu tărie în acest principiu. Din acest motiv, suntem încântați să îți prezentăm cele mai noi decoruri în materie de plăci furniruite și panouri acustice. Acestea nu doar că aduc un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu, dar îți oferă și soluții inovatoare pentru a transforma complet designul interior.

Fie că ești în căutarea unor materiale care să aducă un plus de stil și funcționalitate proiectului tău, fie că dorești să îmbunătățești acustica unui spațiu, noile noastre decoruri sunt create pentru a răspunde celor mai exigente cerințe. Pune accent pe detalii și lasă-te inspirat de calitatea de excepție pe care o oferim!

Lemn cu suprafețe tridimensionale - Europlac Wand

Europlac WAND aduce o dimensiune nouă în designul interior, oferind placări de pereți din lemn masiv cu un aspect tridimensional fascinant.

Acest produs inovator deschide noi posibilități pentru amenajarea interioarelor, indiferent dacă doriți să adăugați accente subtile în zona de living sau să impresionați cu suprafețe extinse. MDF Furniruit WAND este alegerea ideală pentru ambele situații.

Fiecare placă este un unicat absolut, având caracteristici naturale de structură și culoare. Această caracteristică este apreciată în mod expres, adăugând un plus de autenticitate și unicitate fiecărei creații.

  • Format: 1200 x 600 mm
  • Material de Bază: MDF de 9 mm

PANOURI ACUSTICE care îmbină designul cu performanța

Materialul din fleece utilizat în producerea acestui articol este compus în proporție de peste 50% din PET reciclat.
Efectul acustic al panourilor INOIS®  creează o atmosferă unică și primitoare, atât în sectorul comercial, cât și în cel privat. Această combinație exclusivă include un fleece sustenabil și lamele MDF de înaltă calitate, cu o suprafață naturală din lemn veritabil.
Panourile pot fi instalate cu ușurință pe pereți și plafoane, adaptându-se oricărui tip de proprietate și stil de amenajare. Aspectul de lamelă conferă încăperii o impresie de adâncime și spațialitate, devenind un punct de atracție modern. Rezultatul final este reducerea reverberației și crearea unui climat interior liniștitor.
Transformă-ți spațiul cu stil și cu grijă față de mediul înconjurător!
Alege modelul care ți se potrivește.